Feladtam egy levelet elsőbbségivel Németországba. A postasnő lemérte, én kifizettem és rátett egy elsőbbségis matricát és félretette a levelet, mint ami kész van. Nekem odaadta a blokkot. Eljöttem. Utána vajon tesz-e rá bélyeget, megérkezik vajon?
Figyelt kérdés
Valaki ránéz még erre a levélre, látja, ha esetleg elfelejtette a nő rátenni a bélyeget? Balga voltam, hogy nem mondtam, hogy látni akarom hogy milyen bélyegeket tesz rá.2019. ápr. 9. 04:25
1/10 anonim válasza:
Régóta nem használnak bélyeget. A matrica, amit rá rak, az igazolja a feladás megtérítési árát.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, de a kék matricát kívül semmit nem tett rá. Azt meg akár le lehet róla venni is , bár miért tenné. Szóval aggódom kissé.
2019. ápr. 9. 07:34
3/10 anonim válasza:
Rajtad akkor a lélekturkász tud segíteni, nem a postás. A bélyeget is le lehetne kapirgálni, nem? De az mire jó?
Neki el kell számolni a bélyegekkel. Ha felragasztja és leszedi, az mire jó neki?
4/10 anonim válasza:
Postán nem raknak bélyeget a levelekre.
Lepecsételik, hogy fizetve, és kész.
5/10 A kérdező kommentje:
Semmi rossz indulatot nem feltételezek, csak fáradságot, figyelmetlenséget. Tudom , h nincs bélyeg, de bélyegzés sem került rá, csak a kék matrica a priority jelzéssel, tehát nem látszik, h fizetve volt. Csak bamba voltam, eljöttem. Csak remélni merem, hogy eltűnt neki, h nem tette rá, azt amit még kellett volna.
2019. ápr. 9. 11:34
6/10 A kérdező kommentje:
Azt akartam írni, hogy feltűnt neki.
2019. ápr. 9. 11:37
7/10 anonim válasza:
Ha a postán felvett levelek közé került, akkor úgyis elküldik, legfeljebb lecseszik Mancikát, amiért nem figyelt és nem pecsételte le. Oda ugyanis máshogy nem kerülhet be, csak úgy, hogy felveszik tőled.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez megnyugtató válasz. Ebben reménykedem én is. Majd 2 hét múlva, vagy amikor visszajelzést kapok, megírom, hogy megkapták-e.
2019. ápr. 10. 03:44
9/10 A kérdező kommentje:
Hát Hál'Istennek vége a parámnak, mert már visszajeleztek, hogy ma délután megérkezett a levél. Nagy kő esett le a szívemről. Köszönöm nektek a hozzászólásokat. Különösen az utolsó hozzászólónak.
2019. ápr. 10. 23:13
10/10 anonim válasza:
Az nem a postásnő!
Az az ügyfélszolgálati pultban dolgozó Kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!