Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a gyerekszépségve...

Mit gondolsz a gyerekszépségversenyekről? Leginkább az olyanokra gondolok, amiket a Apró szépségek (Toddlers & Tiaras) c. műsorban láthatóak.

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én elítélem nagyon.
2010. júl. 24. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szépek meg minden :O de amilyen versengés folyik ott baz+ :OO tiszta megszállottak
2010. aug. 2. 03:48
 3/4 rorando válasza:
100%

Ez nézőpont kérdése!

Addig még jó hogyha nem kenik ki őket hanem csak úgy szépen fől vannak öltözve,a hajuk szépen kifésülve vagy copfban van esetleg lófarokban és elénekelnek egy szép dalt és az anyuka még akkor is büszke rá ha nem nyer és szépen barátságosan telik egy ilyen verseny. Akkor van gond ha már véresen komolyan akarják gondolni az egészet és mindent megtesznek a győzelem érdekében és átesnek a ló túloldalára. Ez van ebben az idióta Tiaras műsorban is. Bűnronda 100 kilós anyák nevezik be az alig pár éves gyereküket és ha nem ő nyer akkor ő van megbüntetve érte.

Szóval én nem itélem el őket de nem is támogatom. Egy pontig még elmegy de után már.........

2012. júl. 30. 00:02
 4/4 anonim válasza:
0%
Szerintem jó műsor. A gyerekek hercegnőnek érezhetik magukat
2015. júl. 10. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!