Kinek okoz nehézségek a cipő méretének kiválasztása?
Figyelt kérdés
Tehát ki az, aki sok időt próbál a méret miatt, és ez kinek okoz bosszúságot (pl. türelmetlenség, ez van nekem :) ), vagy csak a fazon szokott lenni a nehézkes?2019. ápr. 2. 11:12
1/4 anonim válasza:
Nekem, pedig férfi vagyok. 43-as a lábam, de van olyan 42-es cipő, ami még nagy is, meg 44-es ami kicsi. Ki érti ezt?
2/4 anonim válasza:
Nekem nő létemre férfi lábam van. Nagyon széles és magas a lábfejem. Általában férfi cipőt hordok. De azt is nehezen találok, mert ami feljön a lábamra, lehet, hogy túl hosszú.
3/4 anonim válasza:
35-ös a lábam, de van olyan ebből a méretből, ami leesik rólam 😂 végig szoktam próbálgatni a “szimpinek”(=kisebbnek) tűnő 36-osokat, néha találok is megfelelőt. De amúgy utálok cipőt venni, pláne szandit, magassarkút, mert szökőévente egyszer találok olyat, ami méretben is jó, megfizethető és még jól is néz ki.
4/4 anonim válasza:
Én kitapasztaltam h pl Nike-bol mindig ugyanaz a meret kell..uh azt veszek mindig, vsgyis rendelek netről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!