Hogy szívatnál meg valakit akit iszonyatosan gyűlölsz?
Figyelt kérdés
Igazából ez egy pár. Már elég sok mindent tettek ellenem és nem hagyhatom annyiban. Igazából szinte bármit megérdemelnének... A legdurvább ötletek is jöhetnek.2010. júl. 4. 14:58
1/3 anonim válasza:
Én konkrétan nem tervezgetnék előre bosszúval, nem is szoktam. Általában elintézem egy frappáns beszólással. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy a durva bosszút még duvábban kapjuk vissza...
2/3 anonim válasza:
őrizetlenül hagyott táskába romlott tejet önteni (a büdös életben nem jön ki belőle)
döglött halat tenni a kocsijukba
női hajba rágó (szintén nem jön ki)
rendelj nekik Viagrát, csúnya nemibetegségekre való gyógyszert, extrém szexjátékot a tudtuk nélkül. lesz magyarázkodás ha kihozza a postsás :P
3/3 anonim válasza:
tegyél melegeknek szóló szexujságot vagy videót a srác cuccai közé, úgy hogy a csaj találja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!