Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Holnap megyek a megasztárba,...

Holnap megyek a megasztárba, és már fél háromkor felkell kelni de én iszonyatosan nehezen kelek! Hogy keljek fel?

Figyelt kérdés
Holnap már 5 óra előtt el kell indulni Pestre,és már fél háromkor fel kell kelnem hogy normálisan eltudjak készülni.Nagyon félek mert én nem vagyok az a korán alvó.Ha megpróbálok akkor csak forgolódok 1-fél 2-ig.Nem tudom mit csináljak mert kialvatlanul nem mehetek oda! Mit csináljak szerintetek?
2011. aug. 5. 06:53
 1/6 A kérdező kommentje:
vegyek be altatót vagy mit csináljak? ja és 16/L
2011. aug. 5. 06:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha altatót veszel be, akkor időben feküdj le, hogy minimum 8 órát tudj aludni. Ha túl későn veszed be, akkor hajnali háromkor még durva hatása lesz az altatónak és még 5kor is úgy fogsz kinézni, mint aki be van lőve.

Vedd be este 7kor és nyomás aludni vak sötétben, síri csendben!

2011. aug. 5. 06:58
 3/6 anonim válasza:
Minek kell ennek két és fél órát készülődnie?XD 16 éves... Valamit valamiért, ha "énekesnő" akarsz lenni nem sokat fogsz aludni, és mindig kába leszel... Amúgy ha már most leragadsz ilyen apróságnál milyen énekesnő lesz belőled?
2011. aug. 5. 07:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Mert fodrász megcsinálja a hajam..:D De ti légyszi ne ezzel foglalkozzatok hanem a kérdésre válaszoljatok
2011. aug. 5. 07:13
 5/6 szamóca.. ***** válasza:

igyál egy pohár bort, v szívj be, v nyugtató, v altató.

de este 6-7 körül, mert aztán nem tudsz flekelni.

2011. aug. 5. 07:45
 6/6 anonim válasza:
Na, sikerült lejáratnod magad?
2011. aug. 8. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!