Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? (lent)

Most mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Az év elején egy barátomnál laktam 3 hónapot. Midnenem ottvolt, azóta már hazaköltöztem, de a fényképezőgépem és pár holmim még ott maradt. Többször voltam már náluk visszakérni, de a válasz mindig az volt, hogy elpakolták valahova és még nem keresték meg. Eddig nem mondtam el szüleimnek, hogy ne csináljanak belőle balhét. De már nagyon sok idő eltelt azóta. Tegnap felhívtam, hogy megvan e már a gép. És kaptam a rossz hírt. ÁLLÍTÓLAG! átkutatták az egész házat de sehol sem találják. Ez azért nem stimmel mert közben azt próbálják elhitetni velem, hogy már ELHOZTAM. Már elnézést de nem egy 2 ft-os gépről van szó, csak tudnám ha elhoztam volna. Itthon nincs. 100%, hogy náluk van. A gond az, hogy a kapcsolatunk eléggé megromlott, ők nagyon utálnak engem, és lehet, hogy azért nem adják vissza:S Most mit csináljak?
2010. júl. 4. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

mégis csak a tiéd! mondd nekik, hogyha nem adják vissza, akkor hívod a rendőrséget. :D

amúgy miért nem mondod a szüleidnek? lehet, hogy ők tudnának segíteni.

2010. júl. 4. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Már mondtam nekik. Anyuval holnap elmegyünk hozzájuk, és igen a rendörség is megfordult már a fejemben, de az a baj, hogy a rendőrségen nagyívbe leszarnák ezt, meg nem is tudnám rábizonyítani, vagy én nemtudom de nem hiszem h foglalkoznának egy fényképezőgéppel:S
2010. júl. 4. 15:23
 3/4 anonim válasza:
Ebből az a tanulság, hogy sose szolgáltasd ki magad senkinek, még a "barátodnak" se. Én is megütöttem már ezzel a bokámat. Ami a mostani helyzetedet illeti, verd meg. Ennél jobbat nem tehetsz.
2010. júl. 4. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:
49 kilo vagyok, ő kb 120 :D de amugy jóötlet x'dd
2010. júl. 4. 18:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!