Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fotósles kihelyezése?

Fotósles kihelyezése?

Figyelt kérdés
Egy olyan helyre kivihetek egy fotóslest aminek nincs tulajdonosa?Tehát egy erdő vagy mező ami nem egy vadásztársaságé és nem is egy magánszemélyé.Ide ha kiviszem akkor az ott is maradhat évekig?Nem fogják elvinni?Nem fog nekem ebből problémám lenni?
2019. márc. 30. 14:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy "senkié". Valaki/valami a tulajdonosa.

Amúgy simán el fogják lopni.

2019. márc. 30. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Most speciál nem lopásra gondolok hanem hogy a falu/város viszi el.Vagy a rendőrség vagy valami ilyenre.Nincs olyan hogy egy erdő vagy mező nem egy ember vagy egy vadásztársaság tulajdona?
2019. márc. 30. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi a különbség, hogy nem magánszemély a tulajdonos, hanem egy szervezet? Annak is van képviselője, munkavállalója, megbízottja aki eljár személyesen a területen történtekért. Egy erdészet tulajdonában lévő területet az erdészek felügyelnek például, akkor ők távolítják el az illegálisan kihelyezett tárgyakat.
2019. márc. 30. 14:39
 4/6 A kérdező kommentje:
És pl:Máté Bence?Neki van vagy 20db ha nem több!Akkor ő megvett annyi területet?Nem hiszem!
2019. márc. 30. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy szerződése van és bérli a területet. Attól, hogy nem tudod mi van a háttérben, még nem az jelenti hogy fogta magát, kiment egy erdőbe és elkezdett magának leseket telepítgetni kedvére.
2019. márc. 30. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sem azt gondoltam hogy csak találomra kiválasztott egy területet s kivitte!Hanem azt hogy valahogy megállapodott a terület gazdájával.
2019. márc. 30. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!