Történt már veletek olyan, hogy távolsági buszon jött rátok a foshatnék?
Igen, volt. Enyhén hasmenéses éjszaka után reggel kellett utaznom, 1,5 óra busz, utána 40 perc vonat.
Utazás előtt még voltam WC-n, és úgy is tűnt, legrosszabb esetben a vonatig nem is lesz probléma (alig jött már belőlem valami, evés-ivás természetesen reggel emiatt el is maradt). Nem így történt.
A buszozás utolsó fél óráját nem kívánom senkinek sem, azt a kínlódást, hogy ne f***ak be. Szó szerint volt ott fog összeszorítás, izzadás is. Buszról úgy ugrottam le, mint a villám. Állomáson a WC persze zárva volt, és a vonatra is kellett még várni pár percet. Felszálltam, leszórtam a cucuccomat a helyemre, és rohantam a retyóra, nem érdekelt, hogy a kula az állomás közepén fog kikötni, mondom inkább ott, mint a gatyámban. Azt a megkönnyebbülést viszont kívánom sok nehéz sorsú embernek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!