Mi a véleményetek az óraátállítások eltörléséről?
Szerintem is szüntessék meg, és mivel mindig a téli időszámítás volt az eredeti, amihez a biológiai óránk igazodik, ezért azt pártolom. :)
Egyébként, volt erről már itt hosszasabb eszmecsere (vita?), annál a kérdésnél a nyári időszámítást pártolók voltak többen valami miatt...
...mert úgy több napfényt kapnánk.
Igazából rengeteg előnye lenne, és csak egy hátránya.
Amúgy ez azért van, mert nagyon az időzóna szélén vagyunk.
Hát igen,eléggé az időzónák szélén vagyunk Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt is.
Én mint a kérdésem alatt a plusz információknál írtam a Téli időszámítást pártolom,a nagyon szeretett,tisztelt és nagyon okos édesanyám a Nyári időszámítást pártolja.
De egyébként én a tegnapi napon a Facebook oldalon megosztottam egy cikket az időszámítások eltörlésével kapcsolatosan és ott is leírtam,hogy én személy szerint inkább a Téli időszámítást pártolom,főleg mivel az az eredeti az átlagos emberi szervezetre való tekintettel,így ki is írtam,hogy szerintem mindenki nézze meg és hasonlítsa össze a két fajta időszámítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!