Több éves, évtizedes harcművészeti tapasztalattal, ti mit tennétek?
Miért lenne természetes, hogy visszalépsz tisztázni a helyzetet? Milyen helyzetet? Valaki beszól az utcán: "hé te a k**rva anyád!"
Tudod mit csinál egy igazi harcművész? Elengedi a füle mellett. Mert a harcművész nem egyenlő a balhézó, tahóval. Maradjon csak meg tahónak az aki beszólt. Évekig jártam kung-fu-ra, már felnőttként. A mesterem első tanítása mindig az volt: Ha beszólnak, ne érdekeljen, ha neked akarnak menni, az legyen az első, hogy elfutsz, ha nincs rá alkalmad, csak akkor állj le a támadóval vitatkozni/verekedni.
"Oké, és ha a családod, barátaid, szeretteid előtt történik? Mit gondolnak rólad?"
Teljes mértékben hidegen hagy, hogy mit gondolnak rólam. Nem vagyok egy proli, hogy egy másik prolival leálljak vitatkozni, rohadjon meg. Az ilyen bolhák köhögése egyáltalán nem érdekel. Ha a feleségemhez hozzá nyúlna, vagy a gyerekeimhez, akkor leverném a veséjét, addig meg tomboljon, felveszem videóra és felrakom a netre, nézze mindenki, hogy mekkora tahó.
" Amúgy ráérsz akkor is futni, ha előkerült a kés, nem?"
Ez természetes. Nem azt mondtam, hogy valaki elküld a francba, akkor rohanj el. Azt mondtam, hogy a szóbeli majomkodást le kell szarni. Ha bántalmazni akar/akarnak akkor először futás. Kés nélkül is, mert lehet, hogy erősebb mint te, lehet, hogy képzettebb, lehet, hogy 2mp múlva előkerül egy pisztoly. Ez nem Hollywood...
Harcművészként.
1X volt olyan, hogy valaki nagyon durván beugatott a csajomra sértő dolgot. Megfordultam, majd azonnal kapta arcba a paprika sprayt, majd egy fejberúgást. Majd elsétáltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!