Eltorlik az egész vizsgát?
Nem tudom mennyire naprakész a nyilvántartás, de jogszabály szerint, akinek érvényben levő eltiltása van, az eltiltás időtartama alatt nem tehet sem elméleti-, sem gyakorlati vizsgát. Oka, hogy nem felel meg a közlekedésbiztonsági feltételeknek.
Az elméleti vizsgádat már nem érinti. Nem tudom, pontosan mit jelent, hogy „kijott egy 6honapos eltiltasom, vizsga előtte 1nappal”. A gyakorlati vizsga előtt jött az értesítés, hogy valamikor elkezdődött/elkezdődik az eltiltás, vagy a vizsga előtt egy nappal kezdődik/kezdődött az eltiltás.
Ha a vizsga napján már érvényben van az eltiltás, akkor nem vizsgázhatsz. De, mégegyszer írom, nem tudom, hogy a vizsga napján már érvényben volt-e az eltiltás, és azt sem, hogy mennyire naprakész a közlekedési hatóság nyilvántartása.
Ha gyakorlatból nem vizsgázhatsz, akkor a 6 hónap még belefér; a sikeres elméleti vizsga két évig érvényes, azon belül kell sikeres gyakorlati vizsgát tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!