Mit csináljak még hogy végre változzon ez a helyzet?
Ilyenkor mutatkozik meg, hogy ki az igazi párod... vagy pedig csak kihasználni akar.
Másfél hónap?
Volt, amikor 2 és fél év volt az elhelyezkedési idő.
Most ugye munkaerőhiány van - de ez nem azt jelenti, hogy 5 perc alatt elkelsz.
Viszont tele van az internet munkaügyi tanácsadóval.
Olvass utána - jó sokat! - és keress meg néhányat.
Nem tudom vele megertetni igazabol. Elkuldtem mar gyorsettermekhez is mondvan onnan mar masnap ketesnek... hat nem.
De ha sikerulne is (mert ugye ezt nyomatja a parom es az anyja is hogy addig ameddig nem lesz mas jo ez is) foallasban egy mekiben pl hogy menjek el egy interjura is? Mert igazabol barmilyen helyre is megyek ha 3 honap probaido van senki nem fog elengedni hogy menjek a dolgomra ... ezt nem tudom hogy ertessem meg vele.
Sajnos ezt meg kell oldani valahogy.
Pl. a szabadságot lehet erre használni.
Nem szép dolog a párodtól!
Megértőbb is lehetne!
Mi lenne,ha lebetegednél és nem tudnal dolgozni?eltartana?vagyis melletted állna!
Lehet jobbat érdemelsz.
Azt nem irtam, hogy 20 eves vagyok es az elso normalis munkahelyemet probalom keresni. Eddig egyszer masfel honapot dolgoztam majd felcevet alkalmiban. De ha mar munkat keresek nyilvan nem rovid tavra hanem minel hoszabbra probalok tervezni plane lakas mellett.
Koszonom a valaszotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!