Haza menjek vagy mit csináljak?
na meg minden csoda 3 napig tart
de ha már ott vagy, ne add fel
Èn bentlakàsos bèbiszitternem jöttem Hollandiàba. Nagyon vàgytam haza az elejèn. A hollandok ebèdre kenyeret esznek, sőt egèsz nap csak esre 6kor meleget de jó kis adagot.
Kitartottam az elején, 1-2 hónap után jobb lett. Az eléje csak a nehèz. Azóta eltelt 7 èv ès mèg mindig itt vagyok, nagy kertes hàzat bèrlünk pàrommal. 2 cicànkat is kihoztuk. Ezidőalatt megtanultam hollandul közèpfokon 0-ról plusz az angolom is folyèkony lett. Szerintem maradj minimum 3 hónapot. Addig ha nem jobb esetleg menj, de biztos vagyok benne, hogy akkor màr maradni akarsz!
Ki fogod bírni hidd el nekem ! Ha nem adnak enni hát menj el a boltba és vegyél magadnak ne mással foglalkozz. Mindig jön jobb. Én Németországba voltam kint. Szobalánynak pedig pincér akartam lenni. Mit meg nem adtam volna.De kibírtam. Ha 3 hónap után sem rázódsz bele hagyd .
De basszus kint vagy! Sokan irigyek lehetnek rád. Ismerkedj, foglald e magad ott is vannak jófej magyarok.
Sétálj ,meditálj , nézz filmet...
Ha hazajössz mi várna rád? Nem lenne egyből munkahelyed.
Kapnál 140 e ft ot. Kint legalább tanulod a nyelvet is, tapasztalatot szerzel.
Azért erősködök ennyire ,hogy maradj kint mivel én hazajöttem mert úgy éreztem többre vagyok képes.
Hát a faluba semmi munka itthon vagyok pénz nélkül és a többi . Vissza vágyom.
Várj egy kicsit mindenképp lesz ez jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!