Az eete folyaman piszkosul berugtam es a baratnom apja cipelt haza hozzajuk de allitolag menni sem birtam. Most ebredtem fel es a baratnom nincs itt. Hogy menjek ki a familiahoz?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 11:06
1/6 anonim válasza:
Most ez komoly, hogy másnaposan a haverodéknál héderezel, és ahelyett, hogy neki üzennél, inkább ide írod ki? :D
2/6 anonim válasza:
Csak menny ki. Ez mindenhogyan gáz.
3/6 A kérdező kommentje:
Baratnomnel, akinek el kellett mennie, es nem ebresztett fel
2014. jan. 25. 11:23
4/6 anonim válasza:
Hogyhogy hogy menj ki? A két lábadon. Vagy még mindig nem tudsz járni?
5/6 anonim válasza:
Ja, bocsi ékezet nélkül csak "barátom" apját olvastam, de a lényegen nem változtat semmit, este is kisegített az após nem de? Hát akkor azért szedd össze most már magad mert annál rosszabb lesz!
Valamint ne akard megmagyarázni, csak hallgasd és viseld el az oltást! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Mar jol vagyok, csak azt nem tudom hogy viselkedjek. Most bejott az anyos, humorral kezelte, ugyhogy azt hiszem nincs olyan nagy baj.
2014. jan. 25. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!