Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek egy legjobb...

Hogy szerezzek egy legjobb barátnőt? XD

Figyelt kérdés
kicsit hülye a kérdés,de a lényeg az,hogy 19 és éves lány vagyok és nincs-soha nem is volt-olyan ember,akire mindig is számíthattam. még nem volt soha igaz barátom.szükségem van valakire. azt nem mondanám,hogy nem ismerkedek,de nem találok egy hozzám hasonló lányt,aki ilyen helyzetben lenne. gondolom ez nem egyszerű,de elegem lett,hogy mindig mindenki csak kihasznál...nekem olyan ember kell,aki elfogad olyannak amilyen vagyok. ez valamilyen szinten társkeresésnek is felfogható,csak nem kapcsolat céljából. segítsetek légyszi...
2010. júl. 2. 19:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
én is zalaegerszegen lakom :D :) 18/L :)
2010. aug. 5. 20:11
 22/33 A kérdező kommentje:
:)az jó.és neked is hasonló problémád van? vagy csak egy ilyen megállapítás volt?:)
2010. aug. 5. 20:15
 23/33 anonim ***** válasza:
vegyé eggyet a csájníz márkitba akcijóóós
2010. aug. 5. 20:59
 24/33 anonim ***** válasza:
új vagyok itt :S nem ismerek senkit kb.. 2 hónapja lakom itt.. a barátomnál.. szal csak a családját hugát és pár havert de egy szián kívül senkit sem :S szóval nekem ilyen problémáim vannak :S ha gondolod ismerkedhetünk :S :)
2010. aug. 5. 21:01
 25/33 anonim ***** válasza:
jah és nem csak nyárra hanem ideköltöztem itt kezdek sulit szeptemberbe meg ilyenek :S semmit nem értek még :D
2010. aug. 5. 21:02
 26/33 anonim válasza:
persze az jó lenne :) megírhatnád az msn címedet e-mailben és akkor tudnánk beszélni meg minden:)
2010. aug. 5. 21:11
 27/33 aoi ***** válasza:
nem lehet,h. benned van a hiba? Oo
2010. aug. 5. 21:12
 28/33 A kérdező kommentje:
hoppá nem erről akartam írni,szal írhatnál egy msn címet :D
2010. aug. 5. 21:17
 29/33 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés,persze nem vagyok hibátlan,de ha nem tudsz egy értelmes választ adni,akkor inkább ne írj semmit. egyébként meg nem bennem van.azt sem mondom,hogy a többi emberben,egyszerűen nem találtam még olyan embereket,akiket barátnak tudnék tekinteni.
2010. aug. 5. 21:20
 30/33 anonim ***** válasza:

nekem sok barátom van.de

küld el privibe msn cimed,és beszélhetünk ;) 13.l

2010. aug. 5. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!