Hogy szerezzek egy legjobb barátnőt? XD
Figyelt kérdés
kicsit hülye a kérdés,de a lényeg az,hogy 19 és éves lány vagyok és nincs-soha nem is volt-olyan ember,akire mindig is számíthattam. még nem volt soha igaz barátom.szükségem van valakire. azt nem mondanám,hogy nem ismerkedek,de nem találok egy hozzám hasonló lányt,aki ilyen helyzetben lenne. gondolom ez nem egyszerű,de elegem lett,hogy mindig mindenki csak kihasznál...nekem olyan ember kell,aki elfogad olyannak amilyen vagyok. ez valamilyen szinten társkeresésnek is felfogható,csak nem kapcsolat céljából. segítsetek légyszi...2010. júl. 2. 19:50
11/33 A kérdező kommentje:
hát szeretek csavarogni.viszont nem szeretek buliba járni.valahogy nem az én világom.őszinte vagyok,kicsit olyan hülye idióta de jó értelemben :Ptoleráns vagyok általában. megértő vagyok ezenkívül ragaszkodó is.hamar megtudok szeretni egy embert.igaz néha túl érzékeny vagyok,de ezt lehet kezelni :D és kicsit önbizalomhiányos
2010. júl. 2. 20:20
12/33 anonim válasza:
Szija! Nekem is ugyanez a problémám...Sok barátom van,de ha igazán kellenének senkire nem számithatok:S Igaz,hogy egy kicsit messze laksz tőlem,de ha akarod,felveszlek msnre:) Írd le privátba az msncímed,ha gondolod:) 14/L
13/33 A kérdező kommentje:
szia.az jó lenne,de nem tudom sajna,mert nincs ott a címed,úgyhogy ha nem túl nagy kérés írd meg te nekem a tiédet :)
2010. júl. 2. 22:36
14/33 anonim válasza:
Nekem is írhattok privit, szeretek új embereket megismerni^^
15/33 anonim válasza:
Nekem is hasonló a bajom, ugyanis fura és fiús (!!) érdeklődési köreim vannak, ilyen mániaszerűek és változnak ráadásul. Ezért SENKIvel nincs közös érdeklődésem és közös témám, így csak pár órán át elhülyülünk, de igazán semmilyen társaságban nem érezhetem jól magam.
16/33 anonim válasza:
Na elolvastam az egyik kommentedet, és
- én se járok bulikba, nem az én világom
- én is önbizalomhiányos vagyok, és nagyon
- én is szeretek csavarogni, csak mondjuk mértékkel
17/33 anonim válasza:
ja, és ha menni akarok valahova, akkor mindig nekem kell kezdeményeznem, ők sosem hívnak.
18/33 A kérdező kommentje:
hát én meg nem tudok kit hívni az sem jobb. és gondolom nem zalai vagy?!
2010. júl. 4. 15:48
19/33 A kérdező kommentje:
amugy én alkalmazkodó típus vagyok :D
2010. júl. 4. 15:48
20/33 anonim válasza:
nekem is ugyanez a problémám és ilyen vagyok én is,amit te leírtál magadról!kár,hogy nem egy megyében,egy városban lakunk :S:( biztos jól kijönnénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!