TV tornyokon miért van kamera?
Figyelt kérdés
Egyik nap el mentem túrázni egy földútra, amerre van egy torony is (TV vagy rádió torony azt nem tudom), és észrevettem, hogy a tornyon, úgy 20 méter magasságba van egy kamera, ami 360°-ban forgatató.
Tudom, hogy alaptalannak látszik a kérdés, de bennem minden apróság érdeklődést kelt.
Szóval azt nem értem, hogy egy tornyon miért van kamera? hogy lássák a kilátást? (xd) De tényleg, egyáltalán nem értem, hogy miért. Esetleg ti tudnátok erre választ adni?
2019. márc. 4. 22:15
1/5 anonim válasza:
Időjárás-kamera. Időkép.hu-n van pár.
2/5 A kérdező kommentje:
Ott nem találtam pedig kiváncsi lettem volna rá. Esetleg biztonsági kamera? De miért van épp egy tornyon?
2019. márc. 4. 22:47
3/5 anonim válasza:
Szia!
Ez csak tipp: de pl. a tornyokról messzebbre látni.
Lehet biztonsági kamera.
4/5 A kérdező kommentje:
Az lehet.....csak nem látom értelmét egy mező közepén, de biztos van valami értelme...
2019. márc. 5. 15:18
5/5 TappancsMancs válasza:
Ha lát lefelé is akkor elképzelhető, hogy a tornyot figyeli, mivel az egy érték és egy cég magánterülete is. Bár a GDPR értelmében kellene jelezni alatta, hogy mit lát a kamera, hol tárolják a rögzített tartalmat, kinél és hol lehet megtekinteni a rólunk készült felvételt és töröltetni is ugyanezen törvény értelmében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!