Tudtok jó oldalt vízalatti élő kamera felvételekhez?
Olyat keresek ami a mélytengeri, mély óceáni területekről ad élőképet az érdeklődőknek, vagy akár egészen a tengerek, óceánok fenekén van.
Folyamatosan keresgélek de nem sokat találtam. Olyanokat találtam túlnyomó részt amik inkább a víz felszín közelében vannak, vagy legalább is láthatóan nem túl mélyen.
Előre is köszi a válaszokat.
TappancsMancs köszi a választ. Kár lenne, ha nem lenne ilyen nyilvánosan elérhető, mert nagyon érdekes lenne a mély tengert/óceánt élőben figyelni, hátha történik valami érdekes, hátha beúszik a képbe valami furcsa eddig nem látott lény.
#1 Mit nem értesz a kérdésben?! Vannak olyan Live cam-em amiken a vízalatti élővilágot lehet figyelemmel kísérni élőben (mint a nevében is benne van LIVE [élő]). Én ilyet keresek azzal a különbséggel, hogy ne a nem túl mélyen lévő élővilágot lehessen rajta látni, hanem a tengerek/óceánok mélyebb részein, akár a fenekén legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!