Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok jó oldalt vízalatti...

Tudtok jó oldalt vízalatti élő kamera felvételekhez?

Figyelt kérdés

Olyat keresek ami a mélytengeri, mély óceáni területekről ad élőképet az érdeklődőknek, vagy akár egészen a tengerek, óceánok fenekén van.

Folyamatosan keresgélek de nem sokat találtam. Olyanokat találtam túlnyomó részt amik inkább a víz felszín közelében vannak, vagy legalább is láthatóan nem túl mélyen.

Előre is köszi a válaszokat.

2019. jan. 18. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan nem tudom értelmezni a kérdésed, de ha nézni szeretnél ilyesmiket, akkor tudom ajánlani David Attenborough által készített, The blue planet (A kék bolygó) ismeretterjesztő sorozatát. Csodálatos mélytengeri felvételeket lehet látni, ahová még speciális búvárkabinnal is kevesen merültek le.
2019. jan. 18. 20:45
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
Hát ha live webcam-ot keresel az szerintem nem lesz. Még jó, hogy nem a Marsról kellene. :D De szerintem mélytengeri az nincs ilyen, legalábbis nyilvánosan nincs, talán egyes kutatók üzemeltetnek ilyeneket.
2019. jan. 18. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:

TappancsMancs köszi a választ. Kár lenne, ha nem lenne ilyen nyilvánosan elérhető, mert nagyon érdekes lenne a mély tengert/óceánt élőben figyelni, hátha történik valami érdekes, hátha beúszik a képbe valami furcsa eddig nem látott lény.

#1 Mit nem értesz a kérdésben?! Vannak olyan Live cam-em amiken a vízalatti élővilágot lehet figyelemmel kísérni élőben (mint a nevében is benne van LIVE [élő]). Én ilyet keresek azzal a különbséggel, hogy ne a nem túl mélyen lévő élővilágot lehessen rajta látni, hanem a tengerek/óceánok mélyebb részein, akár a fenekén legyenek.

2019. jan. 19. 05:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ehhez speciális körülmények kellenek. Ott lent a fényviszonyok sem túl jók, így kamerával nem lehet csak úgy könnyen próbálkozni. A víz alá levinni a kamerát és ott lent tartani, és ha valami baj van vele, lemenni érte és megcsinálni, az sem a legkönnyebb. A víz alatt olyan mélyen pedig az internet sem úgy érhető el, mint máshol, ezért az élő közvetítés még problémásabb lenne.
2019. jan. 19. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!