Azon gondolkodtam, hogy mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Azért élünk,hogy dolgozzunk? Hogy robotoljunk és anniy? Szerintem nem ez lenne az élet értelme. Ha esetleg valaki azt mondaná,hogy a család alapítás meg stb,akkor kérlek magyarázd el,hogy-hogy? Egész nap dolgozol,haza érsz mint egy hulla. Lefekszel és alszol. A családodra nem jut időd.Szabadnapod alig van,de ha nem dolgozol akkor nem tudsz megélni.Tehát azért élsz,hogy dolgozz,tanulj,robotolj és a feljebb lévő "értelmiségieknek" legyen egyre több pénze míg te (magyarországon) 150 ezer forintból kellene megélned,rezsi meg mit tudom én mi mellet.? (17/F)2019. márc. 1. 14:34
11/11 anonim válasza:
Nem azért élj, hogy dolgozz! Dolgozz azért, hogy élj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!