Mi lesz 2012 december 20. án?
Figyelt kérdés
mind mondjak h vilagvege lesz de mi is lesz pontosan?
egyaltalan lehet ilyesmi?
2010. júl. 2. 12:32
1/29 anonim válasza:
én úgy hallottam hogy nem akkor lesz a világ vége hanem 2010. augusztus 13.-án.
2/29 anonim válasza:
3/29 anonim válasza:
Csütörtök. Én lázasan készülődök majd a karácsonyra, és röhögök a rettegők hülye fancsali képén.
4/29 anonim válasza:
2010-esben és a 2012-es ben se hal meg mindenki ez ....
de meghalnak emberek mindig
5/29 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi... jött valaki, aki kitalálta ezt az egész marhaságot... hidd el ez csak egy hatalmas cécó..
6/29 anonim válasza:
Az én telómba 2080-ig van naptár,én bízom a drágában=D utána meg tökmindegy, úgyse fogok már élni=D
7/29 anonim válasza:
8/29 anonim válasza:
Tököm tele van már ezzel. Semmi keresnivalója ennek a kérdésnek a tudományok témakörben. A kettőnek nincs köze egymáshoz.
"mind mondjak h vilagvege lessz" Ki mondja? Max egymásnak irogatják a GYIK-on.
9/29 anonim válasza:
2000-ben is volt világvége!
Az egészet csak a pénzért találják ki, ott a sok pénz a filmből is meg minden! Csak FAKE-lnek! KAMU! A Maják honnét a büd*s istenből vették volna?
10/29 anonim válasza:
igaza van a fenti válaszolónak, mikor is éltek a maják??? pár ezer évvel ezelőtt... xal biztos, hogy nem voltak olyan fejlettek... hisz még a mai tudomány segítségével sem lehet kitalálni az ilyen dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!