Mi lesz 2012 december 23-án?
Figyelt kérdés
Csak mert a ... tele van már a világvégés kérdésekkel, és már agyon érdekel, hogy a beharangozott nap után vajon mit fognak szólni azok, akik elhitték. Szerintetek?2011. júl. 1. 13:12
2/13 anonim válasza:
Péntek. és valami nagy változás addigra biztos lesz.
4/13 anonim válasza:
Szülinapom előtti nap :P
Mivel 24-én lesz a szülinapom...
5/13 JLlompi válasza:
szar se lesz bár egy orosz tudos 1492-re tette a világvégét és tulajdonképpen akkaor fedezték fel amerikát bár már voltak ott vikingek,polinézek,kínaiak de európa akkor érte el :D (persze utolsónak)
6/13 anonim válasza:
ha nem lesz világ vége majd a maják jönnek el értünk hogy ők öljenek meg minket és neégjenek be mert tévedtek.;))
amúgy semmi nem lesz ez hülyeség.!
7/13 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:42-nak
Szóval te vagy Jézus?
8/13 anonim válasza:
13:42 vagyok
Nem nem vagyok Jézus...:D De gyerek koromban szörnyű volt hogy egy ajándékot kaptam szüleimtől...nagyimtól mai napig kettőt kapok...:D
9/13 anonim válasza:
Együtt érzek nekem is ünnepnapon van a névnapom.
10/13 anonim válasza:
hogy mi lesz ? chuck norris csinálni fog 1 körbe pörgő forgó rúgást az lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!