Munka. Amit feketén csináltatnak velem és még fenyegettek hogy ha ki lépek nem fizetnek ki. Nem tudom mi tevő legyek. Hova forduljak?
Milyen állás az, ahol írástudatlant is felvesznek?
Nem rabszolga vagy, miért ne léphetnél ki?
És mi lenne a feljelentés alapja? Milyen bűncselekményt követsz el? Egyébként ők kerülnének bajba.
Mit kell azon érteni, hogy úszik mindened?
Mikor lesz nagyobb anyagi és erkölcsi veszteséged? Ha egy havi fizetésedet nem kapod meg, vagy akkor ha tovább csinálod, nem fizetik utánad a nyugdíjbiztosítást, egyéb járulékokat, a majdani nyugdíjad megállapításánál kevesebb éved lesz (kisebb nyugdíj) stb.
Én nem haboznék egy percig sem.
Ha már lúd, legyen kövér!
Uszítsd rájuk a munkaügyieket!
- Akkor legalább fogod tudni, hogy miért nem fizetnek ki!
Párommal meghúzta egy ugyanilyen profilú cég, - lehet, hogy pont ez, - hogy azt mondták, be van jelentve és amikor kilépett, - mert embertelen módon tolták a nyereségi potmétert, - akkor derült ki, hogy NEM jelentették be később (egy percre) se!
Szélhámosokkal jártam úgy, hogy fizettem időtlen-idő óta havonta x összeget és y időnként kisorsolták azt, akinek a "bank" lehetővé tudta tenni, hogy lakáshoz jusson.
Amikor világosan megfogalmaztam az egyik szélhámosnak, hogy a média nyilvánosságával, - egy televizióval - fogok legközelebb visszajönni, csodával határos módon ezt követő alkalomkor "kisorsolt a gép"! - Egy milliót buktam, de megszabadultam a parazita, kikent-kifent, képmutató szélhámosoktól! (Ez egy bűnszövetkezet volt valójában.)
Bammeg, kérdező! Ezen csak röhögni tudok. Szánalmas vagy - szánalmasan ostoba.
Nincs szerződés - mégis mit keresel te ott? Nem tűnik fel, hogy egyszerűen kihasználnak? Téged vascsővel kell tarkón vágni, hogy észrevedd, valami nincs rendben?
Komolyan ennyire ostoba vagy?!
Őszinte elismerésem azoknak, akik lepontozták az első választ!
Ez az ember végtelenül buta, nem csak a rossz helyesírása miatt.
Ezt erősíti a viszontválasza is.
Nincs is munkaviszonya, semmi. Dolgozik, s hátha kap pénzt. Ennyire telik tőle.
A piros kezet nyomogatók igazán leírhatnák, mi nem tetszik nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!