Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz idén nyáron...

Szerintetek lesz idén nyáron IGAZI kánikula?

Figyelt kérdés

Ami most van az korántsem nevezhető annak...30 fok ugyan már.

Lehet én vagyok csak maradi, de én szeretem, ha szó szerint "dög" meleg van. 40 fok az igen, kb egy hétig minden nap, az már kánikula, mint pl tavaly nyáron....

Idén lesz ilyen szerintetek?

Mostmár az esőből is elég lenne nyárra, mert kaptunk eleget, tiszta monszunidő volt magyarországon az elmúlt hónapokban.

2010. júl. 2. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem lesz, nálunk a lakásban így is 35 fok van délután (mikor kinn "csak" 30). Megduzzadnak a végtagjaim, fáj az összes ízületem és szinte folyamatosan ájulásközeli állapotban vagyok. Remélem, nem lesz 40 fok :S
2010. júl. 2. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem lesz 40 fok. Én inkább a hideget szeretem. -20fok az az igazi :P
2010. júl. 2. 09:22
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
jó kis 37-38 fok az igazi!szerintem nem lesz!
2010. júl. 2. 09:32
 4/11 anonim válasza:
58%
te melyik bolygón élsz? már most 29 fok van!
2010. júl. 2. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
háát jah,mondjuk melyik városbalaksz az attól is függ...előzőnek
2010. júl. 2. 09:41
 6/11 A kérdező kommentje:

nah, ha már most 29 fok van, akk jó lesz az idő mégiscsak...:)

én nem méricsgélem a fokokat, csak netes előrejelzéseket nézek, ahol mindenhol 30 fok van feltüntetve mint napi maximum.

2010. júl. 2. 09:42
 7/11 anonim válasza:
a netes előrejelzésben nem lehet megbízni.
2010. júl. 2. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Isten ments a kánikulától... mit élveztek ti abban, hogy izzadtok, büdösek vagytok, ájuldoztok, folyamatos légszomjatok van, tapad rátok minden ruha?

Soha nem értettem...

2010. júl. 2. 09:59
 9/11 anonim ***** válasza:

"Lehet én vagyok csak maradi, de én szeretem, ha szó szerint "dög" meleg van. 40 fok az igen, kb egy hétig minden nap, az már kánikula, mint pl tavaly nyáron...."

- Szeritnem erről más a véleményük azoknak a (szív)beteg és/vagy idős embereknek, aki ebbe könnyedén belehalnak.

Egyébként remélem, nem lesz már melegebb. És jöhetne sűrűbben eső.

2010. júl. 2. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Utolsó előttivel egyet értek az utolsóval csak részben. Nemkell már eső! Hagy száradjon ki minden ártér h a roh*dt szúnyogok megdögöljenek.
2010. júl. 2. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!