Szerintetek lesz idén nyáron IGAZI kánikula?
Ami most van az korántsem nevezhető annak...30 fok ugyan már.
Lehet én vagyok csak maradi, de én szeretem, ha szó szerint "dög" meleg van. 40 fok az igen, kb egy hétig minden nap, az már kánikula, mint pl tavaly nyáron....
Idén lesz ilyen szerintetek?
Mostmár az esőből is elég lenne nyárra, mert kaptunk eleget, tiszta monszunidő volt magyarországon az elmúlt hónapokban.
nah, ha már most 29 fok van, akk jó lesz az idő mégiscsak...:)
én nem méricsgélem a fokokat, csak netes előrejelzéseket nézek, ahol mindenhol 30 fok van feltüntetve mint napi maximum.
Isten ments a kánikulától... mit élveztek ti abban, hogy izzadtok, büdösek vagytok, ájuldoztok, folyamatos légszomjatok van, tapad rátok minden ruha?
Soha nem értettem...
"Lehet én vagyok csak maradi, de én szeretem, ha szó szerint "dög" meleg van. 40 fok az igen, kb egy hétig minden nap, az már kánikula, mint pl tavaly nyáron...."
- Szeritnem erről más a véleményük azoknak a (szív)beteg és/vagy idős embereknek, aki ebbe könnyedén belehalnak.
Egyébként remélem, nem lesz már melegebb. És jöhetne sűrűbben eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!