Melyik oldal (ak) on tudom megnézni multiknál vásárolható termékek csomagolását belülről?
Figyelt kérdés
Szeretnék munél kevesebb olyan terméket megvásárolni, ami "agyon" van csomagolva.2019. febr. 25. 14:05
2/7 anonim válasza:
Sehol, és az a "baj", hogy attól hogy te nem veszel ilyen terméket, még nem fognak a gyártásával leállni. Attól sem hal meg kevesebb állat vagy vágnak ki kevesebb esőerdőt, mert valaki szolidaritásból vegán életmódra vált át, ezek mind önáltatások.
3/7 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
A csomagolás egy igen kicsi, és gyakran lényegtelen része a termék elkészültének és a hozzád való eljutásának környezetterhelési szempontból. Miért pont a csomagolás az, amire a felelősségedet le akarod szűkíteni?
4/7 anonim válasza:
Egy tipp, egyes esetekben működik:
youtube -> termék neve unboxing
6/7 anonim válasza:
Szerintem sehol. De legfeljebb megveszed, aztán ha agyonra van csomagolva akkor nem veszel belőle többet.
De érdemes amit csak lehet kimérősen/piacon vásárolni saját szütyőbe/dobozba/üvegbe.
7/7 A kérdező kommentje:
Inkább azért érdekelne, mert szeretnék a pénzemért egy teli doboz ételt kapni. A műanyagot, meg a papírt nem tudom megenni...
2019. márc. 22. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!