Csak szerintem lett nagyon rossz már ez az oldal?
Az emberek már olyan ritkán adnak választ a kérdésekre, inkább csak kifejtik a saját véleményüket h mekkora nyomorék a kérdés és a kérdező, és válasz helyett inkább megítélik a kérdezőt.
Néha a google kereséseimre az gyakorikérdéseket dob fel, és a régebbi kérdésekre mindig rendes, egyenes válaszok vannak, ma már ugyanarra a válaszra nem kap az ember semmit, csak annyit h "ilyen nyomorék kérdést sem láttam már egy ideje", meg elkezdenek minden sz@rról spekulálni, és sértegetni.
Pl ma láttam egy kérdést amiben vki azt kérdezte h hol lehet super skinny nadrágokat venni, és 7ből 5 válasz arról szólt h szerintük mennyire b*zis.
Ha nem tudsz válaszolni, mert te nem hordasz olyat, akkor ne is válaszolj! Akkor egyáltalán minek nyitod meg a kérdést? Egyértelműen azért h valakibe belerúghass...
Na csak kíváncsi lennék h valaki egyetért-e velem, azon se lepődnék meg ha a kérdésemet törölnék :P
#2-re
Na, éppen ez az amit el lehetne kerülni azzal, ha a "Google első találatos" kérdésekre nem itt keresnék sokan a választ.
Hát...
lehetne sokkal jobb is.
De ki fogja jobbá tenni?
Ha megtaláltad, szólj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!