Szerintetek létezik Minecraft szerelem?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem,hogy valakivel találkozol ebben az internetes játékban..És egymásba szerettek.
Sokak szerint ez képtelenség és butaság..Viszont én kíváncsi vagyok többek véleményére is.
L/14
2019. febr. 23. 12:12
1/5 anonim válasza:
Ha te itt találtad meg a nagy Ő-t akkor igen.
2/5 Leo Craft válasza:
Sok videós csinál róla videót, és velem is megtörtént már, hogy egy lány belémszeretett.
3/5 anonim válasza:
Nagyrészt akik ilyennel szórakoznak azok kanos kilenc évesek vagy legrosszabb esetben pedofilok... Nem árt utána járni az illetőnek az ilyen helyzetekben.
4/5 he84 válasza:
Valóban butaság, elmondom miért az. Szerelem nincs első látásra még neten se, azon belül játékokban se. Az fellángolás, ami rövidebb és átmeneti, na meg nem olyan mély mint a szerelem. Vagy csak simán tetszik a másik, vagy hitegetés a belészeretésről, inkább csak vágyakozás, vonzódás és kíváncsiság. Mindez persze akkor, ha nem ismeri jól még másikat, hanem még semennyire, vagy csak alig. Abba lehet beleszeretni, akit már jobban ismerünk és megfog a személyisége olyan szinten.
5/5 anonim válasza:
Én viszont a Minecraft szerelmese vagyok, és a nagy őt úgy találom meg, hogy lenyomom a shiftet és az Ő-t egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!