Van az országban virágpiac?
Figyelt kérdés
Virágtermesztésbe szeretnék vágni de csak úgy ha van biztos eladási módszer.Az országban van olyan virágpiac ahová kiállnak hajnalban a termesztők és jönnek vásárolni a virágboltosok?Nem sima piacra gondolok ahová kiül zsuzsinéni a 40db tojással hanem kifejezetten virágboltosok számára "rendezett" piacra!Van ilyen?2019. febr. 13. 18:25
1/2 anonim válasza:
Ne allj neki.
Ha magadtol meg a google keresobe is keptelen voltal beirni azt az egy szot, hogy 'viragpiac' es a talalatokat ertelmezni, nemcsak vallalkozasra, de az onallo eletre is alkalmatlan vagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Találtam nem is egyet ami csak egy cég saját nagykereskedése!Ezért nem is folytattam mert nem láttam értelmét!(mert azt hittem hogy nincs ilyen de mivel van ezért mégiscsak van értelme)
2019. febr. 13. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!