Milyen magyar vezeték és keresztneveket tudtok, amelyek sok külföldi országban is léteznek?
Figyelt kérdés
Nem olyan érdekel, aminek megfelelője van, hanem amit ékezetektől eltekintve ugyanúgy is írnak. Pl. Adrián a keresztnevek közül.2018. szept. 12. 14:48
1/9 grafno válasza:
Tobias-heber
Norbert-nemet eredetu
Richard
Riccardo
Raffaello
Abdul
3/9 anonim válasza:
Róbert
Leonard
Lenard
Dániel
Dávid
Alex
Erik
Edvin
Gábriel
Teodor
Félix
Benjámin
Márk
4/9 anonim válasza:
Patrik
Rudolf
Edmond
Gedeon talán, a Charmadben volt Gideon-nemtomhogyírták
Henrik
Zeno/Zénó talán lehet, hogy van
André esetleg, v Andor Antal Anton(ió)?
Hát én egyik mesében láttam egy olyat, hogy Lazlo tábor, szal az a László egyik megfelelője
Emma
Hanna
Anna
Johanna
Emília
Cintia
Szilvia(?)
6/9 A kérdező kommentje:
Vezetéknevet senki nem tud?
2018. szept. 15. 07:40
7/9 anonim válasza:
Kovácsovics:) Eleven:)-az elevent azért írom, mert az angolban meg 11:) Hát de amúgy pl Peters(on) -Péter; szal ilyen nagyon ilyen globális vezetéknevek szerintem kimondottan nincsenek. De pl van talán a francia elnök, nem tudom, most ki van, de egyiküknek a neve Sárközy:) Tehát ezt a nevet talán már világ-szinten ismerik. :) Szóval ilyen híres magyarok; pl Andy Vajna nem tudom, mennyire híres, vagy Soros György esetleg, vagy Palvin Barbara vagy Bódi Szilvi; egyébként a Bódi-t hogyha angolosan ejtjük ki, akkor tud pl Bádi lenni, Body:) Vagy pl nemtom Osvárt Andrea; vagy pl Peter Folknak valamelyik rokona magyar, és szintén Folk a vezetékneve; asszem Columbo, nem tom, így írják-e; vagy például a Hé Arnold című mesében ott van olyan, hogy Pataki Helga -külföldi sorozat; és van Iláj/Eli(?) Pataki a Tökéletlenek című sorozatban is, az az Emma Roberts-es tinisorozat; van egy másik magyar címe is. Meg pl az Elefánthercegnőben a Kurut alakító színész, asszem neki a vezetékneve Szántó vagy Szanto:)
8/9 anonim válasza:
*Vagy nemtom ilyen Dévidson ilyen Davidson , vagy pl nemtom a Rezesova név pl egyszerre külföldi is meg magyar is; de amúgy pl a Dávid lehet vezetéknév is, és az például ilyen biblikus név, tehát előfordul a Bibliában, tehát ja. :) Meg még pl eszembe jutott Gomes Martins Klaudia talán, na ő aki a Csillag születikben táncolt, na neki se annyira magyaros a neve, de mégis magyar:)
9/9 anonim válasza:
*Van még az Addams family,meg a reklámból az Ádám -család:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!