Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen? Mit mondjak...

Miért ilyen? Mit mondjak neki, hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés
Van két barátnőm szoktunk biciklizni,de ebben a melegben nem szeretnék kimenni,meg jönnek hozzánk rokonok is.Az egyik elfogadja,a másik pedig megsértődik,hogy csak a kifogásokat keresem.Megsértődik,ha nem segítek neki dolgozatírásnál,pedig nem az én dolgom.Mondom neki,hogy ne ilyen hülyeségeken veszünk össze,de azt mondja mindig,hogy változzak meg.Sose volt annyira jó barátnőm,de mindig "rajtam csüngött".Jövőre pedig elmegy másk suliba.
2010. júl. 1. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen ilyen. Nem tudod megváltoztatni.
2010. júl. 1. 11:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz
2010. júl. 1. 12:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2010. júl. 1. 14:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki, amit itt is leírtál, hogy nem a te dolgod, hogy segíts neki, ráadásul meg is büntethetnek miatta. Mondd meg neki, hogy te nem szeretsz csalni. Ha tényleg a barátod, elfogadja, még ha nem is ért egyet. (Van egy szép mondás: "Az az igazi barátod, aki ismer, és mégis szeret!") Ha nem fogadja el, akkor nem is igazi barát... És mivel úgy látom, hogy te se tartod annyira jó barátodnak, szerintem ne idegesítsd magad emiatt.
2010. júl. 6. 21:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. júl. 7. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!