Pick Pack Ponttal hogy megy ez a termék felvétel?
Figyelt kérdés
Mit kéne csinálnom azután hogy megkaptam SMS-T/E-mailt arról hogy felvehetem, tudom odakéne menni ahová kértem. Azután mit kéne csinálnom, oda kéne mennem az eladóhoz vagy mit? És ezután, hogy megy le ezután a felvétel? Lehet hülye kérdés mert most előszőr rendelnék Pick Pack Ponttal azért kérdezem. Előre is köszi a válaszokat!2019. febr. 9. 10:35
1/5 anonim válasza:
Csókolom/csácsövi/szasz/háj!
Pick Pack Peti vok, jött egy csomagom (vazze).
Odaadják, aláírod (neved, személyid), s húzol a retkesbe.
Ja, ha utánvétes, akkor fizetsz is.
2/5 anonim válasza:
Eladóhoz odamész, közlöd, csomagért jöttél. Eladó kér személyit , aláírat, és már adja is a csomidat. Legalább is az én átvevő helyemen így csinálják. Én mindig előre fizetek, tehát pénzezni nem kell.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! És így 16 évesen átvehetem a csomagomat?
2019. febr. 9. 11:21
4/5 anonim válasza:
Szerintem, ha te vagy a megrendelő, odaadják.
5/5 anonim válasza:
A kód is kell, amit SMS-ben, e-mail-ban küldenek. ( Eddig nekem így ment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!