A focistáknak honnan ered ez a meleges viselkedésük?
Figyelt kérdés
paskolják egymás fenekét, csókolják egymást...2010. jún. 30. 23:34
1/8 anonim válasza:
Marketing fogás. A lényeg hogy figyeljenek rájuk.
2/8 anonim válasza:
fiú kollégiumban képzik ki őket... magyarországon ien a foci akadémia...
3/8 anonim válasza:
Szerintem csak az olyan b.uzik nézik ezt ilyen szemmel,mint te.
4/8 anonim válasza:
pff. fogadjunk beküldenélek egy meccsre esélyed sem lenne mert az általad jellemzett "melegek" fizikailag bármikor lenyomnának..
5/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem meleges a viselkedésük, de amit te annak érzékelsz, az talán amiatt van, mert nagy mennyiségű feszültség van bennük, és ilyenkor jót tesz, ha megérinthetsz egy embert, osztozhatsz valakivel, aki ugyanúgy érez, mint te.
6/8 A kérdező kommentje:
kedves csabi51 tájékoztatlak, hogy ez messze nem a legkimerítőbb sport. Akkor hol marad hockey, az amerikai futball,...? Lehet, hogy neked mindennapi a tény, hogy férfi csókol férfit, de hidd el, hogy vannak akik nem osszák a hajlamodat.
Szerintem az ölelés még okés de a csók már durva.
2010. júl. 1. 13:07
7/8 anonim válasza:
Pillants rá Maradona bájgúnár képére.
8/8 A kérdező kommentje:
ő a mester...már mindenkit végig csókolt legalább 15-szőr. Vajon edzéseken is ennyire nyalja falja a bandát?
2010. júl. 9. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!