Ha sportolok de cigizek is egy nap 6-7 szál, akkor hamarabb meghalok vagy, hogy van ez?
Na: A cigi az egy káros szenvedély.
A sport jó dolog, hasznos.
A kettő vegyítve még mindig jobb, mint ha csak cigiznél :D Én pont most hagytam abba, de nem azért mert féltem hogy vegyítve hamarabb meghalnék, hanem mert a sportteljesítményemet igen csak megdobja egy egészséges tüdő :p
Sportolokent a cigi hamarabb teszi tonkre a tudot, mint nem sportolokent, mert az eroteljesen felfrissitett horgokre szivod ra a cigit. Azt szoktak mondani, hogy "leeg" vagy hogy "kieg" a sportolo tudeje, a cigi miatt haromszor gyorsabban. A helyedben en a cigit hagynam abba es a sportot folytatnam.
Nem vagy jo sportolo, ha nincs akaraterod leszokni.
Nem érdemes sportolóként cigarettáznod. Ha sportolás előtt cigizel, rosszabb teljesítményed lehet sport közben, csökkenhet a tüdőkapacitásod. A sporttól kiizzadod a nikotint, és ha elég ideje cigizel már napi 6-7 szállal, akkor biztosan a végére már majd megőrülsz egy szál cigiért, a gond csak az, hogy még rosszabb a tüdőnek az, ha közvetlenül sport után cigizel. Még egy iskolai tesi óra után is legalább 1 órát kell várni, különben nem tesz jót a cigi.
Ugyan én nem sportolok, viszont dohányzok, és gimibe járok jelenleg. Tavaly gyakran tesi után is cigiztem, mert nem bírtam ki, hát nem véletlen hogy most már nem így teszek, elég kellemetlen érzés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!