Ha 39 folos lázam van, és nem veszek be egyáltalán lázcsillapítót, megyek suliba+edzésre akkor lehet komolyabb bajom?
Szívizomgyulladás.
A helyedben nem erőltetnék semmit, ilyenkor pihenni kell.
Plusz 39 fokos lázzal az embernek élni sincs kedve, örül, ha otthon maradhat, nemhogy még edzen meg mászkáljon:)
#3 de igen, beteg mentem/megyek suliba.
És nem érdekel, hogy nincs életkedvem, nagyon nehéz bepótolni az anyagot, a dogákat, és az osztálytársaim nem mondják meg mi a házi meg mit vettünk, és volt már ebből egy 1-em. :(
Nem szemétláda! Ő a "MENŐ"! Egy "MENŐ" nincs tekintettel senkire (még önmagára sem) Agyilag már nem az, de ezt majd a saját kárán megtudja...
Senki nem hajlandó neki elmondani a leckét, meg hogy mit vettek az órán? Vajon miért?
Ez az egész kérdés -és annak a magyarázata- felér egy kisebb önjellemzéssel.
Ez nem menőség kérdése!
Az osztálytársaim is mind az összes bement betegen persze hogy én is az vagyok, és én nem fogok miattuk szívni mert nem mondják meg a leckét, mert vagy nincs telefonjuk, vagy nem érnek rá vagy nincsenek “tankönyv közelben”, vagy nem írják fel és másnap lemásolják, vagy lusták megírni, vagy leszarják. Én viszont nem akarok lemaradni (ja és a tanárok is bejönnek betegen)
Jó hely lehet!
42 fok fölött elkezdenek kicsapódni a fehérjéid, az már egy halálközeli állapot.
Amúgy meg tényleg kaphatsz bármilyen szövődményt.
SOKKAL súlyosabbat, mint a mostani betegséged.
Ez nem egészségi kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!