Ahhoz kell valamilyen engedély vagy végzettség, hogy nyári tábort szervezzek?
Ha az a kérdésed, hogy pl. színész képzettség kell-e ahhoz, hogy valamilyen színészettel kapcsolatos foglalkozást tarthass, a válasz: nem. Képesítést ugyanis nem adsz, a tevékenység pedig egyéb (egészségügyi, stb.) kockázattal valószínűleg nem jár.
Viszont a táboroztatás lebonyolításához valamilyen vállalkozási formát kell választanod, akinek a résztvevők a részvételi díjat fizethetik, aki szolgáltat, illetve aki a táborhoz szükséges szolgáltatásokat igénybe veszi. Mint ilyen, egy sor jogszabálynak kell megfelelned vagy neked, vagy annak, aki neked szolgáltat (pl. étkeztetés, szállás). - lásd előző hozzászóló.
2-es, 3-as, köszi a választ.
1-es neked pedig üzenem, hogy szerintem a helyesírásnak semmi köze a színészethez, de ha már itt tartunk, akkor nézzük meg te hogy írsz. Szóval egy nagyon alap dolog, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük, láthatóan te nem így tetted. Vagy ha kisbetűvel kezded, akkor pontot se tegyél a végére, és így nem számít mondatnak. De a kisbetű és a pont együtt nem működik. Az olyanhoz után, pedig a mondatodban vesszőt kell tenni. Tehát a mondatod így néz ki helyesen: Én nem adnám be a gyerekemet egy olyanhoz, aki írni se tud. Egyéként nem érdekel a nyelvtan, mindig utáltam, csak ha belekötsz a helyesírásomba, akkor legalább te is írj helyesen, mert ez így egy eléggé szánalmas. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!