Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egyik lánynak megyek ma a...

Egyik lánynak megyek ma a szülinapjára mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

Bocs hogy ebbe a kategóriába irtam de itt reméltem, hogy hamarabb válaszoltok.

Amúgy a csaj 13L

2010. jún. 30. 09:03
 1/10 elika válasza:
Mit szeret csinálni szabadidejében( olvas, táncol,..)? És mennyi pénzt szánsz az ajándékra?
2010. jún. 30. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Ilyen idős koromban, én vettem egy bögrét, bele a kedvenc csokiját, meg egy kis plüsst, és beraktam egy dísz szatyorba:)

Mindig bejön.

2010. jún. 30. 09:13
 3/10 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ pl hogy milyen viszonyban vagytok vagy mennyit szánsz rá. Esetleg vmi ékszer, fülbi, bokalánc, karkötő ezekhez nem kell a mérete. Valami párologtató, vagy vmi dísz a polcára amiről eszébe jutsz, plüss állat, édesség, vagy vmi pipere cucc féleség, szemhéjpúder körömlakk ilyesmi. Vagy felső.
2010. jún. 30. 09:14
 4/10 A kérdező kommentje:
3000-3500ft
2010. jún. 30. 09:20
 5/10 A kérdező kommentje:
értékben
2010. jún. 30. 09:21
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem is valami fülbevaló, de ehhez tudnod kellene milyeneket szeret. (csüngőt, hosszukásat, óriás karikát, pici csillógósat) Persze ha bírja a bizsut.

Mennyit szánsz rá?

2010. jún. 30. 09:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Könyvet is kapsz ennyi pénzért, van egy nagyon jó sorozat, zenekarok életrajzáról (Red Hot Chili Peppers, Sex Pistols, Guns 'n roses, Metallica stb.) ilyennek mindenki örülne szerintem.
2010. jún. 30. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:

-karkötő (akár ezüst akár bizsu)

-parfüm

-napló (van olyan szines lapos változata)

-album

-piperecuccok

-valamilyen csini top

-gyűrű

-nyaklánc

-könyv (új stílusú vagy régi klasszikus is-attól függ mit szeret)

-egyedi gyertya (ha szereti az ilyesmit)

-plüsspárna

2010. jún. 30. 09:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még írjatok ha esetleg tudtok valami jót.
2010. jún. 30. 10:06
 10/10 elika válasza:
Szia( első vagyok)! Én a helyedben felmennék az iwiw-lapjára, és megnézném, mit írt be hobbynak, kedvenc zenének, és hogy a fotókon milyen színű/ stílusú rucikban van: ezekből az infókból már ki tudsz ötölni egy ajándékot! Sok sikert!:-)ja, csokit most ne vegyél, mert elolvad...
2010. júl. 1. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!