Egyik lánynak megyek ma a szülinapjára mit vegyek neki?
Figyelt kérdés
Bocs hogy ebbe a kategóriába irtam de itt reméltem, hogy hamarabb válaszoltok.
Amúgy a csaj 13L
2010. jún. 30. 09:03
1/10 elika válasza:
Mit szeret csinálni szabadidejében( olvas, táncol,..)? És mennyi pénzt szánsz az ajándékra?
2/10 anonim válasza:
Ilyen idős koromban, én vettem egy bögrét, bele a kedvenc csokiját, meg egy kis plüsst, és beraktam egy dísz szatyorba:)
Mindig bejön.
3/10 anonim válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ pl hogy milyen viszonyban vagytok vagy mennyit szánsz rá. Esetleg vmi ékszer, fülbi, bokalánc, karkötő ezekhez nem kell a mérete. Valami párologtató, vagy vmi dísz a polcára amiről eszébe jutsz, plüss állat, édesség, vagy vmi pipere cucc féleség, szemhéjpúder körömlakk ilyesmi. Vagy felső.
4/10 A kérdező kommentje:
3000-3500ft
2010. jún. 30. 09:20
5/10 A kérdező kommentje:
értékben
2010. jún. 30. 09:21
6/10 anonim válasza:
szerintem is valami fülbevaló, de ehhez tudnod kellene milyeneket szeret. (csüngőt, hosszukásat, óriás karikát, pici csillógósat) Persze ha bírja a bizsut.
Mennyit szánsz rá?
7/10 anonim válasza:
Könyvet is kapsz ennyi pénzért, van egy nagyon jó sorozat, zenekarok életrajzáról (Red Hot Chili Peppers, Sex Pistols, Guns 'n roses, Metallica stb.) ilyennek mindenki örülne szerintem.
8/10 anonim válasza:
-karkötő (akár ezüst akár bizsu)
-parfüm
-napló (van olyan szines lapos változata)
-album
-piperecuccok
-valamilyen csini top
-gyűrű
-nyaklánc
-könyv (új stílusú vagy régi klasszikus is-attól függ mit szeret)
-egyedi gyertya (ha szereti az ilyesmit)
-plüsspárna
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még írjatok ha esetleg tudtok valami jót.
2010. jún. 30. 10:06
10/10 elika válasza:
Szia( első vagyok)! Én a helyedben felmennék az iwiw-lapjára, és megnézném, mit írt be hobbynak, kedvenc zenének, és hogy a fotókon milyen színű/ stílusú rucikban van: ezekből az infókból már ki tudsz ötölni egy ajándékot! Sok sikert!:-)ja, csokit most ne vegyél, mert elolvad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!