Bishbharbie (akisslilii) mit tett közzé Misshről és
Bujdosó Merciről?
Figyelt kérdés
Lili mondta egy storyjaba, hogy instara tett fel valamit róluk, de nem reszletezte mert szerinte mindenki ismeri ezt a “Misshes storyt” es bocsanatot kert hogy kitálalt róluk.
Azt hogy hogyan szakitottak meg hogy milyennek gondolja őket
2019. jan. 28. 02:19
2/8 anonim válasza:
Azt, hogy Misi csak rongynak hasznalja Mercit lokodi rugdalja kopkodi stb. Merci meg ugy adta elo mintha nagy szerelmesek lennenek de Misinek csak felejtesre kell mint a tobbi 20
Azt nem tudtom hogy meg a Sedtoi Vivi miatt rosszult most be vagy a Kelemen Merci miatt e de a lenyeg hogy ezzel a Mercivel nem voltak komoly szandekai allitolag
2019. jan. 29. 15:59
3/8 anonim válasza:
Nem pont ide tartozik de amugy a Merci dolgozik valamit? Vagy hogyan tartja el magát... drága ruhák ékszerek... most a kutyus ami több százezer forint...(nem rosszbol meg mielott balaki beszolno,szeretem mercit csak erdekel)
2019. ápr. 4. 21:40
4/8 anonim válasza:
rosszlanyokon volt fent stricella. Azert szakitottak, mert Missh megtudta Lilitol, hogy hajtos k*va. Innan van a penze egyertelmuen... masreszt meg az osszes LV cucca stb hamisitvany.
2019. ápr. 24. 15:51
5/8 anonim válasza:
A lakasa is nagyon fullos. En is ezen gondolkodtam hogy mit dolgozik?!
De most valami Karolás sztori is volt, en arrol is lemaradtam 😒😒😒😒
2019. ápr. 26. 07:09
6/8 anonim válasza:
Elkepesztö, hogy mar lassan mindenki prosti. Veletlenül keveredtem az instagram oldalara, es mar akkor volt egy olyan erzesem, hogy ö is müvesznnö lehet. Aztan itt olvasgattam a valaszokat...De azt mindenesetre erdekes, hogy a pasi "nem tudta", hogy miböl el. A Missh Merci album a Mercedeszröl kapta a nevet?
2019. jún. 27. 08:43
7/8 anonim válasza:
Biztos a mercirol kapta a nevet
Nem véletlenül “döglött be a buli” azzal az albummal kapcsolatban
2019. júl. 13. 20:19
8/8 anonim válasza:
Merci soha nem volt együtt Misshel és nem is ez a neve. Füstös Józsefné Barkóczi Brigitta. Ő nem az a Merci, akit Missh szeret. Ezt biztos forrásból tudom, a rendőrségtől. Soha nem lakott Los Angelesben és azt állította, hogy Tom Hardy felesége, mikor ezt mindenki tudja, hogy nem igaz. Ez sem, és sosem élt együtt Misshel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!