Szemétség amit tett velem?
"én hazudtam neki, hogy énis... de aztán elmondtam neki, hogy nem,"
Nem szabad hazudni! A hazugság csak bajt szül.
> én hazudtam neki, hogy énis
Nos mit lehet erre mondani. Te kezdtél el valaki más érzelmeivel, sőt a legmélyebb érzelmeivel játszani. Ezzel vérig aláztad a srácot. Te kezdtél keverni, mint egy fagyigép. Van erre pár közmondás: Ki mint vet, úgy arat. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
Szemétség az, ha azt állítja, hogy van valami, amit tud a barátnődről, miközben nem? Kevésbé, mint amit te tettél, mert bár ez is hazugság, de legalább nem más mély érzéseivel játszik. Tulajdonképpen ebből milyen károd származott pontosan?
> megérdemli, hogy sulikezdésnél felpofozzam? ti mit csinálnátok bosszúként vele?
Nem, nem érdemli meg, még ha nem is feltétlenül etikus, amit tett. Amit te tettél, az kevésbé etikus, mégsem pofozott fel érte. Bosszú?!? Én inkább elgondolkodnék a helyedben azon, hogy bizony a tetteinknek következményei vannak, és ha hibáztunk, akkor vállaljuk érte a következményeket, nyeljük le a békát, ha már mi főztük a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!