Pisiltél már a Balatonba (n)?
már szartam is.
sőt még b.sztam is a balatonba.
Igen, sőt én bele is szartam .. de a legjobb hogy a minap még bele is vertem .
Kapitány
Igen. És szerintem tök jó érzés, hogy bepisilsz a (fürdő)ruhádba, de tulajdonképpen még sem.
Mert szerintetek a halak, hattyúk, stb. hova csinálják? Természetes anyag, lebomlik.
Napoztam, oszt éreztem, hogy kikivánkozik, bementem a vízbe, de nagyon hideg volt, ezért csak leültem a lépcsőn (már a vízbe), aztán pisiltem, azt visszamentem napozni, a haverok kérdezték, hogy mért nem megyek be, én meg azt mondtam, hogy hideg a víz.
Lány
Pisi rendszeresen szokott lenni a vízben. Szerintem az nem ügy. Nem fogok kimászni és az egész környéket végigjárni hogy hova tudnék valahol bekéredzkedni.
Simán el szoktam engedni a vízben, fürdőruhában. Még kifejezetten jó érzés is szokott lenni, ahogy a hideg vízben szétárad a meleg pisi.
Sőt, kaki is volt már! Természetesen nem a fürdőzők között. Beúsztam olyan helyre ahol már nem nagyon volt más. Félrehúztam a textilt és kinyomtam. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!