Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pisiltél már a Balatonba (n)?

Pisiltél már a Balatonba (n)?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 19:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

már szartam is.

sőt még b.sztam is a balatonba.

2010. jún. 29. 22:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
igen..bocsi
2010. jún. 30. 01:09
 23/26 anonim válasza:

Igen, sőt én bele is szartam .. de a legjobb hogy a minap még bele is vertem .

Kapitány

2012. júl. 7. 18:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Igen. És szerintem tök jó érzés, hogy bepisilsz a (fürdő)ruhádba, de tulajdonképpen még sem.

Mert szerintetek a halak, hattyúk, stb. hova csinálják? Természetes anyag, lebomlik.

2012. dec. 28. 08:34
 25/26 anonim ***** válasza:

Napoztam, oszt éreztem, hogy kikivánkozik, bementem a vízbe, de nagyon hideg volt, ezért csak leültem a lépcsőn (már a vízbe), aztán pisiltem, azt visszamentem napozni, a haverok kérdezték, hogy mért nem megyek be, én meg azt mondtam, hogy hideg a víz.

Lány

2014. aug. 22. 09:42
 26/26 anonim ***** válasza:

Pisi rendszeresen szokott lenni a vízben. Szerintem az nem ügy. Nem fogok kimászni és az egész környéket végigjárni hogy hova tudnék valahol bekéredzkedni.

Simán el szoktam engedni a vízben, fürdőruhában. Még kifejezetten jó érzés is szokott lenni, ahogy a hideg vízben szétárad a meleg pisi.

Sőt, kaki is volt már! Természetesen nem a fürdőzők között. Beúsztam olyan helyre ahol már nem nagyon volt más. Félrehúztam a textilt és kinyomtam. :)

24/L

2017. júl. 16. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!