Auto festes vagyis inkabb fényezése könnyű?
Sziasztok
Van egy bmw e36-om ami jellenleg Matt fekete amot én festettem, vissza szeretném festeni gyári feketére ami a Cosmos fekete lenne, van egy garázsom is elokeszuleteket is meg tudom tenni gittelés csiszolás stb.. de félek a lakkozástol, ugye a garázsban nincs semmilyen féle elszívó berendezés így mindenki azt mondta hogy a lakkot rá se fujjam mert ilyen pöttyös lesz ez igaz? Mit gondoltok ( akik értenek hozzá) próbáljam meg mert ugyse lesz pöttyös a laktol vagy inkább ne? Itt Németországban kicsit drága egy auto festes e miatt jobb lenne ha én is meg tudnám
Esetleg ha valaki le irná a menetet hogy hogyan csinaljam azt nagyon megköszöném.
Egy kis lemezen talán még sikerülhet is, de egy komplett autónál nem hinném, hogy teljesen sikerülne.
Még néha a fényezőknek sem sikerül teljesen hibátlanul megcsinálni a fényezést. Rengeteg mindent el kell hozzá találni, hogy szép legyen. Megfelelően kell csiszolni, megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani, megfelelő szórópisztolyt kell hozzá választani, megfelelő hígítót kell hozzá adni, megfelelően kell felhordani a felületre, megfelelő réteget kell felvinni, megfelelően kell szellőztetni stb stb... Ha normálisan akarod megcsinálni, akkor szakira bízod.
Itt nálunk 20-25ezerért szoktak elemeket fényezni, érdemes nyáron akkor hazalátogatni 1-2 hétre, addig meg tudsz keresni egy normális fényezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!