Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki kifejezetten...

Van itt olyan aki kifejezetten NEM szereti Adam Lambertet? Kifejtené miért nem?

Figyelt kérdés

Hogy lehet őt nem szeretni?

egyébként tom h rossz kategória. ;)

2010. jún. 29. 01:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

jaj de irigyellek:((

dejóneked.:D

és még igazadisvan.:O:D

2010. dec. 12. 23:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Én elfogadom ,ha valakinek nem tetszik ,mert mindenkinek más az ízlése.

November 22.-én ,mikor megláttam a színpadon és elkezdett énekelni,az volt az első gondolatom ,hogy aki még egyszer erre az emberre azt mondja,hogy nem tud énekelni ,azt lefejelem.:) A bécsi koncertje után,teljes joggal mondhatom ,hogy SENKI nem énekel úgy élőben ,a mai sztárok közül ,ahogy ő és SENKINEK nincs ilyen jelenléte a színpadon. A hangja egyedi és különleges ,és persze eszméletlen hangterjedelme van.

És persze külsőre is. Én úgy voltam vele,hogy ok gyönyörűszép a retusált képeken,meg a videókban ,de arra számítottam ,hogy akármennyire is jó pasi,kicsit biztos rosszabbul néz ki élőben. ÉS meglepett:élőben még jobban néz ki,egyszerűen gyönyörűek a vonásai.

Szóval előtte is imádtam,de a koncerttel a tiszteletem iránta meghatványozódott. Ez nem tinirajongás,ahogy ő sem tinisztár már. Én tisztelem azért amit elért ,azért ahogyan elérte és azért mert mer önmaga lenni. Ez többet ér számomra mint bármi más.

2010. dec. 13. 12:46
 23/26 anonim válasza:

Utolsó:teljesen igazad van. Toleranciára is tanít. És rengeteg pozitív energiát sugároz. A koncert óta nincs nap, hogy ne hallgatnám és nézném. Egyszerűen nem tudom megunni a dalait. Kamaszként nem rajongtam ennyire senkiért, mint most. És igen nagyon jóképű élőben (is). :-))

Az előző

28 éves, koncertet megjárt Adam-őrült voltam

2010. dec. 17. 23:21
 24/26 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok és nem voltam soha az a rajongó típus.:) Ezért nem is nevezem rajongásnak,inkább tiszteletnek. Pont azért ,mert Adamnek főleg már felnőtt "rajongói" vannak,legalábbis olyanok akik éretten gondolkodnak és értik a művészetét. Ez nem az a típusú rajongás hogy "jajdecukiszerelmesvagyokbelékárhogymeleg". :) Számomra fontossá vált,mert a gondolkodásom is megváltozott a hatására és pont akkor találkoztam a zenéjével ,amikor abban a időszakban voltam ,hogy még hagytam hogy befolyásoljon mások véleménye. ÉS igen,teljesen egyetértek veled,toleranciára tanított és a zenéjében is megtaláltam a saját stílusom. Egyszerűen inspirál.:) ÉS ez nagyon fontos. Engem nem érdekel ki mekkora sztár vagy mennyire "cuki". Engem a hangja és a művészete fogott meg ,és persze csak ezután jön hogy mellesleg hihetetlenül szépnek tartom.:)

12-13 12:46-os voltam.:D

2010. dec. 18. 09:56
 25/26 anonim válasza:

Láttátok az utolsó GN koncertvideókat? Őrület!

28 éves

2010. dec. 18. 23:11
 26/26 anonim ***** válasza:
Igen,persze! Hihetetlen,hogy vége,de tudom ,hogy ez csak a kezdet volt,és ennél csak több jön! Nem csak Adamnek volt fantasztikus ez a fél év hanem nekünk Glambert-öknek is! Annyira örültem az A Change Is Gonna Come-nak,és az utolsó koncert is csodálatos volt. És mi is a részesei voltunk. Biztos furcsa lesz minden nap GNT videók nélkül,de megéri várni a következőre!:D
2010. dec. 19. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!