Van itt olyan aki kifejezetten NEM szereti Adam Lambertet? Kifejtené miért nem?
Hogy lehet őt nem szeretni?
egyébként tom h rossz kategória. ;)
jaj de irigyellek:((
dejóneked.:D
és még igazadisvan.:O:D
Én elfogadom ,ha valakinek nem tetszik ,mert mindenkinek más az ízlése.
November 22.-én ,mikor megláttam a színpadon és elkezdett énekelni,az volt az első gondolatom ,hogy aki még egyszer erre az emberre azt mondja,hogy nem tud énekelni ,azt lefejelem.:) A bécsi koncertje után,teljes joggal mondhatom ,hogy SENKI nem énekel úgy élőben ,a mai sztárok közül ,ahogy ő és SENKINEK nincs ilyen jelenléte a színpadon. A hangja egyedi és különleges ,és persze eszméletlen hangterjedelme van.
És persze külsőre is. Én úgy voltam vele,hogy ok gyönyörűszép a retusált képeken,meg a videókban ,de arra számítottam ,hogy akármennyire is jó pasi,kicsit biztos rosszabbul néz ki élőben. ÉS meglepett:élőben még jobban néz ki,egyszerűen gyönyörűek a vonásai.
Szóval előtte is imádtam,de a koncerttel a tiszteletem iránta meghatványozódott. Ez nem tinirajongás,ahogy ő sem tinisztár már. Én tisztelem azért amit elért ,azért ahogyan elérte és azért mert mer önmaga lenni. Ez többet ér számomra mint bármi más.
Utolsó:teljesen igazad van. Toleranciára is tanít. És rengeteg pozitív energiát sugároz. A koncert óta nincs nap, hogy ne hallgatnám és nézném. Egyszerűen nem tudom megunni a dalait. Kamaszként nem rajongtam ennyire senkiért, mint most. És igen nagyon jóképű élőben (is). :-))
Az előző
28 éves, koncertet megjárt Adam-őrült voltam
Én 18 éves vagyok és nem voltam soha az a rajongó típus.:) Ezért nem is nevezem rajongásnak,inkább tiszteletnek. Pont azért ,mert Adamnek főleg már felnőtt "rajongói" vannak,legalábbis olyanok akik éretten gondolkodnak és értik a művészetét. Ez nem az a típusú rajongás hogy "jajdecukiszerelmesvagyokbelékárhogymeleg". :) Számomra fontossá vált,mert a gondolkodásom is megváltozott a hatására és pont akkor találkoztam a zenéjével ,amikor abban a időszakban voltam ,hogy még hagytam hogy befolyásoljon mások véleménye. ÉS igen,teljesen egyetértek veled,toleranciára tanított és a zenéjében is megtaláltam a saját stílusom. Egyszerűen inspirál.:) ÉS ez nagyon fontos. Engem nem érdekel ki mekkora sztár vagy mennyire "cuki". Engem a hangja és a művészete fogott meg ,és persze csak ezután jön hogy mellesleg hihetetlenül szépnek tartom.:)
12-13 12:46-os voltam.:D
Láttátok az utolsó GN koncertvideókat? Őrület!
28 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!