Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki kifejezetten...

Van itt olyan aki kifejezetten NEM szereti Adam Lambertet? Kifejtené miért nem?

Figyelt kérdés

Hogy lehet őt nem szeretni?

egyébként tom h rossz kategória. ;)

2010. jún. 29. 01:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
harr:D azért nem szereted mert gonosz vagy. U.U
2010. jún. 30. 21:53
 12/26 anonim ***** válasza:
én utállom.hogy miért? nézz rá.. :D (na meg az a hang-.- hányok tőle.)
2010. jún. 30. 22:21
 13/26 A kérdező kommentje:
ezzel most gyomorszájon vágtál.. fiú vagy ugye?:D
2010. jún. 30. 22:22
 14/26 anonim ***** válasza:
életemben nem hallottam róla..:D
2010. júl. 1. 00:36
 15/26 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem szeretem a zenéit. Nem a stílusom.
2010. júl. 1. 08:29
 16/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nincsenek tucatzenéi, mert nem sokan szoktak énekelni a sexualitásról meg stb.. már bocs, de nem sok "tinikedvenc" énekel glam rockkot. a whataya want from me-t pedig azért hallod olyan tucatnak, mert pop és manapság már a legtöbben poppot énekelnek.. de mondjuk hallgasd meg a Kiss and tell című számát.. nem hiszem, hogy az olyan tucat lenne (még ha a címe az is) vagy pl én szeretem mlg a sure fire winner-t is. valszeg ezekre is sokan azt fogjátok mondani, hogy tucat, de ha csak egy kicsit belegondoltok abba amit énekel.. akkor van értelme.. can't let you go.. az is nagyon szép szám..

ADAM(L)

2010. aug. 24. 10:02
 17/26 anonim ***** válasza:
Most komolyan igaza van a kérdezőnek! Hogy lehet nem szeretni? ^^
2010. nov. 29. 19:36
 18/26 anonim válasza:
Én elfogadom ha valaki nem szereti na de könyörgöm azért el kell hogy ismerjétek hogy jó a hangja és tehetséges! És ő az az ember aki igen is tud élőbe énekelni nem csak vernyákol, vagy tátog....
2010. nov. 30. 15:02
 19/26 A kérdező kommentje:

ezenkívül: <3<3 :DD

amugy jól beszélsz.:)

2010. nov. 30. 19:06
 20/26 anonim válasza:
28 éves vagyok, tehát már rég nem tini, de IMÁDOM. Miért? Mert tehetséges. Hihetetlen hangja van. És amit egy koncerten produkál az sem semmi. Volt szerencsém Őt látni Bécsben.
2010. dec. 12. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!