Hogyan tudnák kapni tesiből felmentést örökre? Gyűlölöm a tesit, többször volt már hogy majdnem elsírtam magam órákon, teljesen feleslegesnek tartom.
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem vagyok mozgás ellenes épp ellenkezőleg, imádok mozogni, járok kondizni és otthon is szoktam edzeni, de a suliban a tesit utálom.2019. jan. 3. 19:53
1/4 anonim válasza:
Én is kb így vagyok..utálom és van amit nem is merek megcsinálni..Hány éves vagy? Ha valamelyik szülőd nincs ellenére menjetek el dokihoz hátha kiír(találj ki valamit hogy miért nem birod)
2/4 anonim válasza:
Nálunk 2 módja volt.
1.: Sportolsz. Kellett vinni igazolást, hogy jársz bármire. Sokan elmentünk 1-2 edzésre és megvolt a papír.
2.: Sportorvos, pénz. Tesómnak 40 volt, gimiben.
3/4 anonim válasza:
Ja, szoktál kondizni, csak a kondi nem ad állóképességed és neked az nincs is, hiába gyúrsz... Egyébként ha kapnál, akkor valószínűleg gyógytesire kellene járnod helyette. Szívesen járnál gyógytesire kérdező?
4/4 A kérdező kommentje:
Szívesen járnék gyógytesire. :D
2019. jan. 3. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!