Megteheti azt egy àruhàz vagy mit tudom én mi hogy a testvérem vissza visz egy cipöt azok meg adnak neki egy utalvànyt ami semmire se jo?
De tudom értelmezni, bár annyira primitíven fogalmazol, hogy nehéz kikódolni. Én boltban dolgozom, sőt webáruházzal kiegészített bolttal.
Erős kétségeim vannak a leírtakkal kapcsolatban.
Miért lenne X boltban Y üzlet utalványa osztogatás céljából? Ráadásul azonos profillal.
Olyant el tudok képzelni, hogy egy cipőbolt és ruhabolt között van valami barter üzlet, s egymás termékeit is kínálgatják.
Az viszont kizárt, hogy az egyik cipőbolt a másik cipőbolt termékeit promotálja.
Tehát jól értem, hogy bementél (persze, a testvéred, persze) az Adidasba, vettél egy cipőt, visszavitted és kaptál egy utalványt ami CSAK PUMA szaküzletben vásárolható le?
Itt valami piszkosul sántít. Kihagysz valamit, vagy rosszul értelmezel valamit - vagy át akarsz bszni minket.
Ilyen nincs, még a mesékben sem. Még a filmekben sem.
"Minket eleg csunya veszteseg ert."
Igen, még anno a szülőszobában.
Ha valaki ennyire buta, azt felügyelet nélkül nem lenne szabad az utcára engedni.
Senki nem hitte el a trollkodásod.
Mint írtam, testközelből ismerem a kereskedelmi szabályokat.
A nagyon zagyva írásaid alacsony szellemi színtről tanuskodnak.
Ha nem hazugság végig, még rosszabb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!