Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek van valamilyen fóbiátok...

Nektek van valamilyen fóbiátok? Vagy esetleg tudtok tippeket adni?

Figyelt kérdés
Régen Eisoptrofóbiában szenvedtem, de azt szerencsére kinöttem.. Viszont van még egy fóbiám amire nem tudom hogy van-e szakszó. Egyszerűen nem bírom elviselni az ereket, se a látványukat se a tapintásukat. Nem tudom miért eléggé fura. Amikor a barátnőm írt a kezemre és éreztem a hogy a toll alatt átpattant az ér. Egyáltalán nem hiszek abban hogy van a halál után is egy élet és ezt is hülyeségnek gondolom de bszélgettem egy ismerősömmel erről a témáról és azt mondta biztos azért mert az előző életembe felvágtam az ereimet... Ebben nem látok túl sok értelmet de nem baj.. nem tudom hogy ezt ki-e tudom nőni mert állat orvos szeretnék lenni de így nehéz lesz azt se bírom elviselni ha megnézik a pulzusomat.

2018. dec. 30. 01:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!