Tudtok jó szakmát ajánlani?
Figyelt kérdés
nem tudom még hogy mi legyek.nyugodt,csendes,fizikailag gyenge ember vagyok.az a baj hogy nehéz fizikai munkákat nem tudok vállalni.légyszives tudtok ajánlani olyan szakmákat,ahol nem szükséges a fizikai erő?2018. dec. 25. 16:49
1/6 anonim válasza:
Bármilyen közgazdász, informatikus vagy mérnöki munka, esetleg jogi terület vagy társadalomtudományok. Ugyanígy a tanári munka is ilyen.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk rohadt sokat segítene, ha leírnál még pár dolgot.
- nem
- életkor
- Van-e valami sulid?
- Van-e jogsid?
- Tanulás megy-e?
- Mi érdekel?
- Mi nem érdekel?
Mert van véglet a szórólapostól az informatikusig.
3/6 A kérdező kommentje:
nem:férfi
nincs sulim,jogsim.
épp ez a gond,hogy nem érdekel semmi,ezért irtam,hogy itt a leirtak között talán valami megtetszik
2018. dec. 25. 17:39
4/6 anonim válasza:
Érettségi sincs?
És nem is akarsz valamit tanulni?
Jogsival lehetnél futár vagy taxis. Egy biztonsági őr OKJ tanfolyammal éjjeliőr egy telephelyen.
5/6 anonim válasza:
nincs sulid, jogsid, lusta vagy, gyenge, és tojsz mindenre. szerintem legyél csöves.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó.fiatal vagyok még nem lehet jogsim,nem tojok mindenre,csak nem tudok választani a sok szakma közül
2018. dec. 25. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!