Hogyan tudnám kideríteni, hogy a szüleim élnek e még nemi életet?
Figyelt kérdés
Milyen jelek utalhatnak erre ?2018. dec. 24. 16:24
11/15 csatrad válasza:
reggel egymasra mosolyognak, esetleg puszi, eleg jo jel
12/15 Moncsicsi9876 válasza:
Atya világ,beteg elméjű ember lehetsz😅😂 .Semmi közöd hozzá nincs hogy a szüleid élnek e némi életét vagy sem.
13/15 csatrad válasza:
Hogy a fba ne lenne mar hozza koze. Ha elhidegulest tapasztal a szulei kozt az ra is kihat es teljes joga aggodni es infot gyujteni es eljuttatni olyan szemelyeknek akik tudnak segiteni.
Total el tudom kepzelni, hogy egy par eszebe se jut konzultaciot kerni a problemaikra, de mittomen cs goban egy kolok osszeakadt egy szakemberrel aki adott neki egy otletet amire ha valaszt kap mar eleg indok lehet egy harmadik fel bevonasara.
Az hogy miert nem azt kerdezi aki ilyen otletet adott az meg lehet a buszon futottak ossze es eselytelen talalkozni vele megint.
14/15 TappancsMancs válasza:
Látom a hallgatózós válasz 100%-ot kapott. Szerintem inkább tartsd tiszteletben a szüleid magánéletét.
15/15 anonim válasza:
Teged miért érdekel ennyire? Nem a te dolgod ez mindenki maga dolga szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!