Úgy érzem elegem van az életből! És talán megkéne tennem. Mit tegyek?
Kezdem a legelejétől:
Általános suliban kezdödött úgy olyan 3.-4. osztálytól de csak 5.-ben gondolkodtam elrajta.
Már akkor is nagyon sokszor szivattak. De tényleg! Mintha nem is emberek lenének mintha lelkük sem lenne. Ott tapostak belém ahol csak tudtak.(pl.:egyszer eltörtem a lábam és járógibszet kaptam,úgy éreztem hogy legalább akkor békém hagynak De nem! Na azt fájt talán a legjobban hogy a "barátaim" szivattak,nevettek rajtam)
Az osztálytársaim már alsóban tudatták velem hogy ronda vagyok (ez igaz) és onnantól kezdve az önbizalmam nulla.
Jelenleg középsulis vagyok. De itt mostanában kezdtek el szivatni,de úgy hogy az már rohadtul fáj ott bent.
Most úgy érzem egyre jobban gondolok az öngyilkosságra. Úgyérzem itt az idő hogy megtegyem mert már úgy érzem nem bírom. Már az öngyilkosság 7.-ben akartam csinálni tehát onnan kezdett el komolyabban elő jönni ez nálam.
Tanároknak,szüleimnek nem szoltam erről és nem is fogok! Persze,hogy az ő szemükben is mégnagyobb luzer legyek.
Ja és mindenben béna vagyok. De tényleg! Egy csomó sportot próbáltam de egysem. Semmiben sem vagyok jó.
Nos,aki idáig elolvasta annak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!