Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen szar az élet?...

Patiszonka kérdése:

Miért ilyen szar az élet? Elegem van az életből

Figyelt kérdés

Olyan szar az életem. Eddig engem minden fiu kihasznált akivel jártam és most is szerelmes vagyok de össze vesztünk barátként ezért márt szoba se áll velem. Szünetekben(öszi.téli.nyári.tavaszi) szét unom magam minden nap csak sirok senkivel se tudok lenni mert az eggyik legjobb barátnőm álandoan elutazik a rokonukhoz a másikkal meg össze vesztem olyan szar az élet readásul osztálytársaim csufolnak is h egy ronda csunya dagadt diszno( meg ennél rondább szavakkal) vagyok osztály fönökömnek is szolok annyit csinál ne fohogy ne foglalkozzak vele vsgy pepedig igy szol nekik h ne szoljatok hozzá azt ők meg leis tagadják h csesztetnek azt mikor én mondom vissza nekik akkor meg szolnak osztály fönöknek és egyből beirást kapok. És az osztályombol mindenki csokolozott márt csak én nem és ezzel is baszt*atnak. Nagyon elegem van márt vagdosom is magam. Mitcsináljak?

13/L

2015. okt. 30. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:

13 éves vagy, jóformán még nem is tudod mi az az élet, nem szar az, majd kinövöd ezt a marhaságot.

Ezen megsértődhetsz nyugodtan, de hidd el, 4-5 év múlva visszasírod, hogy ilyen életed legyen, mint most, 8-10 évről ne is beszéljünk

2015. okt. 30. 18:48
 2/7 anonim válasza:
Tipikus kamaszrinya...inkább örülj annak amit eddig az élettől kaptál,minden apróságban keresd a jót,vond le a következtetéseket..és élj úgy ahogy neked tetszik..ne függj másoktól!
2015. okt. 30. 18:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Elirtam. 16/L.

És nem sértödök meg rajta csak azt akarom mondani tudom mi az az élet

2015. okt. 30. 18:59
 4/7 anonim válasza:

Valoszinu, elirtad:D:DDD:D:D na eleg.

Szoval en 14 eves vagyok, es nekem is volt egy ilyen idoszakom, mikor szinte semmit nem tudtam ertekelni (ebbe nem ilyen dolgok voltak mint neked, nekem azert komolyabb bajaim is voltak..) es megertem, hogy ez meg neked nagyon nagy problema, hogy nem csokoloztal senkivel, meg hogy talan picit ducibb vagy, de ezek ellen lehet tenni.:) meg csinalhatod azt is, hogy atiratkozol masik iskolaba, es ott talan nem lesznek ilyenek veled. Szunetekben pedig tanulj, ilyenkor ez a legjobb, amit tehetsz, olvass, menj el setalni, kerd meg a szuleidet hogy menjetek el turazni, csinalj programokat, eddz, vagy barmi..istenem annyi lehetoseg van, nem ertem miert ilyen szuk latokoruek az emberek.

A vagdosas pedig jo nagy marhasag, nem tudom melyik meno tinifilmbe lattad, de jobb, ha abbahagyod, sokat artasz magadnak vele, es a kezed is rettento csunya lesz, es ha melyebben vagod, meg is halhatsz, ugyhogy szerintem ezt hanyagold.:D vedd eszre a jo dolgokat is az eletben, nem kell mindent negativan latni, tudom nehez ebbol kilabalni, de ez a kamaszkorral jar, beszelj minel tobbet az anyukaddal, jelenleg o tud a legtobbet segiteni.:)

2015. okt. 30. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:

16 évesen még mindig nem vagy túl idős.

19 körül esetleg, de hidd el, még az is az életed könyebbik felébe tartozik majd.

2015. okt. 30. 20:27
 6/7 anonim válasza:
19/F , nem vagy egyedül nyugi , én 1 éve szakítottam a bnőmmel , ki törölte az összes ismerősöm , nem maradtak barátaim mert ő miatta mindet elvesztettem , csak egyedül vagyok teljesen , minden egyes napomat itthon töltöm egyedül , megállás nélkül edzek és edzek , meg kell tanulnod legyőzni a magányt a csendet , nem könnyű dolog , én is sok mindenre gondoltam , belefáradtam ebbe és nem láttam ki utat jobbnak éreztem azt ha elmegyek örökre innen , sőt ma is ez volt velem , de nem ártottam magamnak és soha nem is fogok , csak hagytam hogy a szívem és lelkem meghaljon , így kell élnem tovább ez van el kell fogadni , habár engem soha életembe nem bántott senki és nem is szekált
2015. okt. 30. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Várjál, keresem a grafikus instrukciókat

...

...

..

キタ━━━(゜∀゜)━━━!!!!! [link]

2015. okt. 30. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!