Itt vajon szoktak híresnek mondható emberek válaszolni unalmukban? :D
Figyelt kérdés
Celebek, énekesek pl.2018. dec. 5. 11:42
2/7 anonim válasza:
Elöfordulhat.
Még iwiw idejében dolgoztam éjszakai müszakban egy informatikai cégnek, így egész éjszaka neteztünk, mert munka alig volt. Bejelöltem csak úgy egy akkor(és még most is) híres magyar szinészt csak úgy, és írtunk neki egy sziát az éjszaka közepén és ö vissza írt. Totál rendes volt, elmondta, hogy éjszakánként alig tud aludni, így rengeteg idejét a neten tölti. Több hónapon keresztül cheteltünk, és elmdonta, hogy mikor hol lesznek fellépeések, melyik színházban stb... Nagyon vicces volt egy ilyen híres emberrel chetelni söt, még elöbb tudni az infokat mint az újságok.
ìgy itt is eltudom képzelni, hogy híres emberek fellépnek.
3/7 anonim válasza:
Biztos. Simán el tudom képzelni, hogy páran itt trollkodnak :)
4/7 A kérdező kommentje:
Én is! :D
2018. dec. 5. 12:16
7/7 mindentudó99 válasza:
Igen. Én pl Rózsa György vagyok. Nem véletlen mindentudó a nevem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!