Miért BB Adam Lambert beceneve?
Figyelt kérdés
Nem tudok rájönni sehogyse.. elég idegesítő, hogy állandóan így szólítják és fogalmam sincs, hogy miért...2010. jún. 27. 10:33
1/6 anonim válasza:
én vhol azt olvastam h talán a baby-ből jön ez a rövidítés aztán nem tudom mennyire igaz:)
2/6 A kérdező kommentje:
értem, köszi szépen.. :))
és az, hogy glitterbaby??
2010. júl. 22. 17:05
3/6 anonim válasza:
megint én vagyok:)...a glitterbaby-t nem tudom h miért mondják rá de viszont most olvastam h állítólag miből is ered a BB szóval a babyboy-ból nem a baby-ből:)
4/6 anonim válasza:
A BB a BabyBoy-ból ered.:) Amúgy a GlitterBaby-t inkább Tommyra használjuk,csak néha Adamre. Az meg egyértelmű: a glitter=csillámpor.:D Remélem ezek után nem kell megmagyaráznom miért nevezik így.:D
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!